Jeroen & Nikita

Home
Ons verhaal
Adressen
Belangrijke personen
Contact
Fotoboeken
Gastenboek
Quiz
RSVP
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 2641
pagina's bekeken: 3784
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaalJeroen en Nikita hebben elkaar ontmoet op 17 mei 2015 in Jantjes verjaardag in Amsterdam. Nikita vond Jeroen meteen een 'lekker ding'! Via messenger berichtte Nikita Jeroen met de woorden: Yo, fawaka G? En zo begon het. De eerste date gingen ze uit eten bij de Wonders in Zaandam. Na een aantal dates 'hard to get' spelen, bekenden ze na een aantal weken aan elkaar dat ze verliefd waren. Nikita kwam er toen pas achter dat Jeroen 21 was in plaats van 26. Ach ja, leeftijd is maar een getal hè..

Al snel gingen ze op vakantie naar Tenerife en samen bleken ze het perfecte stel te zijn. Jeroen trok na de vakantie in bij Nikita in Amsterdam-Noord terwijl Nikita net had besloten haar huis te verkopen. En ja hoor, na zes weken was haar huis verkocht en stonden ze voor de vraag: 'Wat gaan we doen?'. Ze besloten samen op pad te gaan om huizen te bezichtigen en na vele bezichtigingen en hier en daar een meningsverschil kwamen ze in de Monnickendamstraat terecht. Beiden waren meteen verliefd op het huis. Het bod werd geaccepteerd en het liefdesnest van Jeroen en Nikita kon worden verbouwd..

Tot enige ergenis van alle buren besloten Jeroen en Nikita het rigoreus aan te pakken en stripten zij het hele huis. Van badkamer en uitbouw tot master bedroom en kamer met inloopkast. De laatstgenoemde kamer heeft niet lang bestaan, want kort na hun intrek in hun droompaleis kondigen Jeroen en Nikita aan dat er een klein meisje op komst was. Dus de kamer met inloopkast werd een kamer met commode, ledikantje en schommelstoel.

In januari 2019 werd Yolée geboren en het geluk van Nikita en Jeroen kon niet groter. Gezien de achternaam van Jeroen werd overgedragen aan Yolée, voelde Nikita zich enigszins buitengesloten. Jeroen vond het dan ook maar al te leuk om gekscherend te zeggen tegen Yolée: 'Ja, mama hoort er niet echt bij hè, zij heet geen Zwart.'

Na een aantal geweldige vakanties samen, besloten ze dat het tijd werd voor het burgelijke werk en kochten ze een caravan waarmee ze op vakantie gingen naar Spanje, camping Laguna. Nikita had hier haar twijfels over, maar ook zij was na een paar dagen helemaal gewend aan het Spaanse leven. De grootste verrassing was dat Jeroen en Yolée op het strand op hun knieen zaten en vroegen: 'Mama, wil je met ons trouwen?'. Natuurlijk zei zij direct JA!